Implants Connected to Nature 2012 program final
Programul final al Congresului International Implants Connected to Nature Timisoara 2012

Asa cum v-am obisnuit, ne straduim sa raspundem cerintelor dumneavoastra la capitolul perfectionare in implantologia orala prin abordarea unor teme si probleme de interes maxim si mai ales prin invitarea unor lectori cu recunoastere internationala!

In acest context, speram sa considerati atractiva si tema de anul acesta – Controverse si complicatii in implantologia orala. Va garantam ca lectorii au fost atent selectionati si corespund celor mai riguroase standarde internationale. Va invitam sa le analizati CV-urile anexate.

Dr. Inaki Gamborena, unul dintre lectorii internationali prestigiosi si recunoscuti in domeniul esteticii dentare pe implanturi a acceptat pentru prima data invitatia unui organizator de evenimente din Romania si va fi prezent in exclusivitate la congresul nostru.

Vizualizati CV-ul Dr. Inaki Gaborena si continutul prezentarii sale.

Vizualizati CV-ul Prof. Dr. Schwartz-Arad.

Evenimente conexe

Dental Partner’s Grup SRL (dealer Planmeca) si Wittenberger (cabinete de radiologie dentara) organizeaza primul training CBCT-3D din partea de vest a tarii, denumit „Fascinatia 3D”.

Pentru mai multe detalii va rugam sa vizualizati programul cursului „Fascinatia 3D” disponibil aici (click link).

Despre inscrierea la congres si participare

pentru inscriere va rugam sa completati formularul de mai jos si sa il trimiteti catre noi. Va vom elibera factura proforma, o vom transmite prin email si va rugam sa o achitati in maxim 5 zile lucratoare. Factura se achita prin transfer bancar din contul dumneavoastra in contul indicat pe factura. Dupa primirea taxei va vom elibera factura fiscala si o vom trimite la adresa indicata de dumneavoastra in formular.

Mentiuni: in caz de neplata a taxei in termenul specificat ne rezervam dreptul de a anula inscrierea. Taxa de inscriere nu se returneaza. Numele trecut in formular este si numele pentru care se va elibera diploma !

Formularul de inscriere online

Date de identificare

 

Date de facturare

  • Transmiterea facturii prin curierat presupune plata curierului de catre destinatar. Plata taxei de participare se va efectua prin ordin de plata in conturile societatii Ariam Health Int'l deschise la CEC Bank sau Banca Transilvania. Completarea campurilor marcate cu * este obligatorie.
 

Verification