Gama extinsa de implante dentare MIS faciliteaza accesul la o mare varietate de solutii clinice, de la reconstructii unidentare si pana la punti insurubate sau cimentate si proteze totale.

implante dentare mis

implante dentare mis


Mai mult, implantele dentare MIS pot fi utilizate in orice tip de procedura chirurgicala sau de augmentare de os, de la cele obisnuite si pana la cele mai laborioase.

Toate implantele dentare MIS sunt fabricate in conformitate cu cele mai avansate standarde si dispun de toate aprobarile importante necesare: ISO, FDA si CE.

Implanturile dentare MIS sunt fabricate din titan medical biocompatibil iar suprafata lor este tratata dual, prin sablare si prin gravaj acid.

Despre MIS Implant Technologies Ltd.

 Compania MIS Implants Technologies Ltd. a fost infiintata in anul 1995 si este un lider global in dezvoltarea si fabricarea de produse avansate si solutii inovatoare ce au ca scop simplificarea implantologiei dentare. Prin intermediul unitatilor noastre de productie ultramoderne, MIS ofera o gama extinsa de implante dentare avansate, suprastructuri, instrumentar si truse, precum si multiple solutii pentru reabilitarile orale si sanatate.

MIS este profund devotata valorilor sale de baza: calitate, servicii, agilitate si inovare, integritate si grija; reflectate in fiecare etapa a proceselor de fabricatie si sustinute de peste 300 de angajati MIS dedicati. Produsele MIS sunt distribuite in peste 60 de tari printr-o retea globala de distributie bine implementata.

In spatele implantelor MIS este o echipa de ingineri si oameni de stiinta de nivel mondial, devotati cercetarii si dezvoltarii continue de noi produse si tehnologii progresiste care asigura raspunsurile noastre agile si inovatoare la schimbarile si provocarile prezente in implantologia dentara. Compania MIS Implants desfasoara si sustine continuu studii clinice si de laborator, desfasurate in colabrorare cu multe universitati de prestigiu, institute de cercetare si medici stomatologi de pe intreg mapamondul.

Ca o parte intrinseca a angajamentului nostru continuu pentru excelenta, produsele MIS respecta cele mai exigente standarde si normative de calitate: ISO 13485:2003 – Sistem de management al calitatii pentru dispozitive medicale, ISO 9001: 2008 – Sistem de management al calitatii si Directiva CE pentru dispozitive medicale 93/42/EEC. Produsele MIS Implants sunt autorizate pentru comercializare in Statele Unite ale Americii si dispun de marcaj CE pentru piata europeana.

Click aici pentru a accesa pagina producatorului Medical Implant System – MIS

[flagallery gid=1]