Conferinta internationala MIS 2012 Sibiu se adreseaza exclusiv medicilor implantologi, indiferent daca sunt doar aspiranti, initiati sau chiar avansati si reprezinta o oportunitate unica de a va informa cu privire la cele mai noi si avansate produse si tehnologii ale companiei Medical Implant System.

 

Pana in data de 15 martie 2012 s-au inregistrat peste 650 de participanti iar din motive ce depind de capacitatea limitata a salii, suntem nevoiti sa inchidem sesiunea de inscrieri.

Va asteptam cu placere la alte evenimente pe care le vom organiza in perioada apropiata. Nu uitati sa revizitati site-ul nostru pentru noutati si cursuri de specializare in implantologia orala.

 

Anunt organizatoric important:

Pentru acei dintre Dvs. care s-au inscris la cursul de pre-congres de vineri, dorim sa va informam ca intrarea in sala de curs va fi posibila incapand cu ora 17.15 si pana la ora 18.00.

Inregistrarea participantilor la Congres va incepe sambata de la ora 8.00. Va rugam insistent sa va prezentati inainte de ora 9.30 pentru a evita intarzierea programului de conferinta si implicit decalarea programului.

Va multumim si va asteptam cu placere !

 

Programul final al Conferintei internationale Medical Implant System Sibiu 2012